PRIVATE FESTIVAL

Algemeen   |   Bestellen, betalen & wijzigen   |   Speciale verzoeken

Algemeen

Wat is Private Festival?
Private Festival is een all-round festival experience aan huis. Wij komen on-demand naar jou toe in onze kick-ass mobiele dj booth, stoppen hier jouw favoriete dj in, en bouwen een feestje in 1 van de vele hardere muziekstijlen. Dit alles combineren wij met silent disco koptelefoons zodat je buren nergens last van hebben. Hoe vet is dat?!

Waar en wanneer kan ik Private Festival Boeken?
Private Festival is volledig op maat te boeken via het aanvraagformulier. Daarnaast vind je in de agenda onze kant en klare tours met bijbehorende data en regio's. Bij iedere regio geldt dat alle gemeenten in een straal van 30 km te boeken zijn op die betreffende datum. Hierna kan je bij het boeken kijken welke tijdsblokken beschikbaar zijn en hier vervolgens uit kiezen. Wij proberen de agenda altijd up to date te houden.

Voor wat voor typen bijeenkomsten is Private Festival geschikt?
Private Festival is geschikt voor alle feesten en partijen in besloten kring op- en/of aangesloten aan privéterrein, waar geen wettelijke vergunning voor vereist is.

Hoe lang duurt een Private Festival?
Er zijn verschillende opties te boeken, variërend van 30 tot 60 minuten. Mocht je een Private Festival voor meerdere uren willen boeken, vul dan ons aanvraagformulier in zodat we samen kunnen kijken naar de eventuele mogelijkheden.

Wat houdt een tijdsblok in?
Een tijdsblok houdt in dat de show binnen dit tijdsbestek plaats vindt. Als je bijvoorbeeld het tijdsblok van 12:00 tot 15:00 hebt geboekt, betekent dat niet dat jouw Private Festival van 12:00 tot 15:00 duurt, maar wel dat we binnen deze tijden aankomen op jouw locatie en de show van start zal gaan. Afhankelijk van wat je geboekt hebt, duurt jouw Private Festival 30 tot 60 minuten, tenzij je dit hebt uitgebreid met de extra optie Extended Festival.

Waar moet mijn locatie aan voldoen?
Jouw festival feestje mag uitsluitend worden gevierd op privéterrein, dit kan dus jouw woning zijn, jouw voor- of achtertuin, je oprit, vanuit je schuur of garagebox of zelfs vanaf je balkon (max. 1 hoog). Omdat wij werken met het silent disco principe kunnen wij bijvoorbeeld voor je huis parkeren en kan je vanuit je woonkamer of voortuin met je vrienden en familie feesten! Houd hierbij wel altijd rekening met de actuele RIVM-regels.

Na het boeken van jouw Private Festival nemen wij telefonisch contact met je op om alles door te nemen. Blijkt jouw locatie toch niet geschikt te zijn dan werken wij met een 100% terugbetaal garantie, als we uiteindelijk samen geen andere oplossing kunnen vinden.

Hoe waarborgen jullie de kwaliteit?
Private Festival is bedacht en ontwikkeld door BKJN events. Zij hebben samen met alle betrokken partijen meer dan 17,5 jaar ervaring in het organiseren van grootschalige publieksevenementen en festivals. Met het boeken van een Private Festival maak je niet alleen jezelf blij, maar steun je ook alle artiesten, meewerkende bedrijven en organisaties in de scene!

Welke muziekstijlen bieden jullie aan?
Private festival zal starten met de stijlen Hardcore, Freestyle, Uptempo, Frenchcore, Early Hardstyle & Raw Hardstyle. Na de start zullen wij snel nieuwe tours en artiesten toevoegen aan de agenda. Houd de website dan ook goed in de gaten voor updates en nieuwtjes!

Wat is er nodig qua stroomvoorziening?
Private Festival is plug-and-play en werkt op een eigen stroomvoorziening. Alleen als er gekozen is voor de optie Festival Sound hebben wij een stroompunt nodig, maar dit wordt altijd van tevoren telefonisch met je doorgenomen.

Hoe lang is er nodig voor de op- en afbouw van een Private Festival?
Onze Private Festival crew zal ongeveer 15 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig zijn zodat alles op tijd kan worden opgebouwd. De koptelefoons en de eventueel gekozen extra’s worden overhandigd. Na de show is er een Partypicture moment (mits bijgeboekt, neem hierbij wel de 1,5 meter afstand regel in acht) en zullen wij koptelefoons weer innemen, om vervolgens weer te vertrekken en jou en je vrienden achter te laten met een glimlach van oor tot oor.

Waar moet ik rekening mee houden als het gaat om de RIVM-regels en de nieuwe 1,5 meter samenleving?
De richtlijnen en adviezen voor bijeenkomsten thuis en/of in privésfeer zijn onlangs versoepeld en kunnen plaatsvinden zolang er geen overlast wordt veroorzaakt en je zoveel mogelijk rekening houdt met de 1,5 meter afstand onderling. Daarnaast mag niemand van de bezoekers bij jou thuis ziek zijn en/of milde klachten hebben.

Voor onze medewerkers en artiesten geldt een zeer duidelijke regel met als afstand 1,5 meter. Wij zullen de gehele show dan ook zoveel mogelijk op afstand en contactloos voor je organiseren. Mocht er zich toch een onveilige situatie voordoen, of mochten jij en of je gasten zich niet aan deze afstand regel houden, kunnen wij in het uiterste geval jouw Private Festival cancelen en weer vertrekken zonder enig recht op restitutie.

Naast het houden van de afstand en het regelmatig handen wassen, worden alle gebruikte materialen na elke show goed schoongemaakt door ons. Voor alle actuele RIVM-regels check je rijksoverheid.nl.

Hoe wordt overlast voorkomen tijdens Private Festival?
Wij werken met silent disco koptelefoons tijdens het optreden van de artiest. Je buren realiseren waarschijnlijk niet eens dat Private Festival langskomt. Mocht je een groter feest organiseren en hiervoor een geschikte locatie hebben, dan kan je kiezen voor de optie Festival Sound. Je blijft ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor eventuele overlast en bijbehorende sancties.

Hoeveel bezoekers mogen er aanwezig zijn bij een optreden van Private Festival?
Momenteel verandert dit aantal om de paar weken. Er is steeds meer mogelijk maar wij verzoeken je om voor deze informatie de actuele status te checken bij het RIVM via rijksoverheid.nl.

Kan mijn festival doorgaan bij slecht weer?
Private Festival werkt met silent disco koptelefoons die ook binnen in huis of in een tent in de tuin goed bereik hebben. Hierdoor kunnen we ook bij regen en wind gewoon doorgaan. Bij extreme weersomstandigheden zoals storm, onweer en hagel kan je private festival niet doorgaan, maar mocht dit zich voordoen nemen wij altijd eerst contact met je op om te kijken naar een passende oplossing.

Bestellen, betalen & wijzigen

Wat zit er allemaal inbegrepen in de prijs?
Private festival werkt met all-in prijzen, transport, op & afbouw, de show, de silent disco koptelefoons, de medewerkers en de dj zijn allemaal inbegrepen in deze prijs. Daarnaast zijn alle prijzen inclusief BTW. Eventuele extra opties zijn bij te boeken in het bestelproces.

Ik wil mijn pakket wijzigen maar ik heb al geboekt?
Stuur ons een e-mail en een van onze medewerkers zal je verzoek zo snel mogelijk in behandeling nemen en kijken naar de eventuele mogelijkheden. Let op: het pakket kan uiterlijk tot 4 weken van tevoren gewijzigd worden.

Speciale verzoeken

Mijn adres valt buiten de radius waar een tour zal plaats vinden.
Wij werken momenteel in 6 verschillende regio’s waarin Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland en een gedeelte van Gelderland en Noord-Holland vallen. De meeste shows komen in iedere regio aan bod. Staat jouw favoriete artiest of tour niet in de agenda? Vul dan het aanvraagformulier in voor een Private Festival op maat.

Ik wil extra opties toevoegen aan mijn pakket. Wat moet ik doen?
Alle extra’s kun je kiezen tijdens het bestel proces. Mocht je later toch nog iets toe willen voegen dan kan dit als wij je telefonisch contacten om alles met je door te nemen.

Stel dat ik tijdens de show een extra uur bij wil boeken, kan dat?
Dit is helaas niet mogelijk, dit moet altijd vooraf bijgeboekt worden in verband met onze planning.

Ik wil graag een artiest boeken die niet in de agenda staat, kan dit?
De agenda wordt steeds aangepast en nieuwe artiesten en tours zullen steeds weer worden toegevoegd, voor speciale verzoeken kan je altijd contact met ons opnemen.